Search

OBAVEŠTENJE - PROMENA LOKACIJE MAGACINA

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je došlo do promene adrese lokacije na kojoj se nalazi magacin MEDICA LINEA PHARM.

Nova lokacija:

RADAVAČKA 28

 

Svi kontakti, telefonski brojevi i i-mejl adrese zaposlenih, ostaju nepromenjeni.

 

S poštovanjem,

Medica linea pharm doo

OBAVEŠTENJE - PROMENA SEDIŠTA

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je došlo do promene adrese sedišta na kojoj se nalazi MEDICA LINEA PHARM PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROMET I USLUGE DOO BEOGRAD.

Nova adresa:

MEDICA LINEA PHARM DOO
ul. Strahinjića Bana br. 10, dvorišna zgrada,
11000 Beograd – Stari Grad

 

Promenom poslovnog sedišta svi kontakti, telefonski brojevi i i-mejl adrese zaposlenih, ostaju nepromenjeni.

 

S poštovanjem,

Medica linea pharm doo

O NAMA

Mi smo Medica Linea Pharm, distributer medicinskih proizvoda koji pruža kompletnu uslugu, specijalizovan za farmaceutske proizvode i medicinske uređaje.

Tokom proteklih deset godina pozicionirali smo se na tržištu kao fokusirani i posvećeni partner ograničenom broju inovativnih proizvođača zdravstvenih proizvoda.

Imajući ovo na umu, shvatamo značaj naše uloge u zdravstvenom sistemu u pružanju kvalitetne usluge i podrške svim našim klijentima i dobavljačima, bilo da su oni proizvođači, zdravstvene ustanove, vlasti ili drugi trgovinski partneri u korist pacijenata kao krajnjih korisnika.

USLUGE
ZAKONI I BEZBEDNOST

Uprkos velikom broju odobrenja za stavljanje u promet, Medica Linea Pharm dodatno podržava partnerske kompanije u svim zahtevima za odobravanje, trgovinu i promociju na svakoj teritoriji kojoj naši partneri žele da pristupe. Na ovaj način se razvija regulatorna strategija za nove i postojeće proizvode. Ovo nije samo prvi, već je i obavezan korak neophodan za plasiranje vaše inovacije u zdravstvu na tržište. Ispravno izvršenje ne ostavlja prostora za greške. Imajući ovo na umu, naše veliko iskustvo obezbeđuje najbrži i najsigurniji put do tržišta.

Detaljnije
PRISTUP TRŽIŠTU I ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

Da bismo obezbedili najveći mogući povraćaj ulaganja, sprovodimo detaljnu analizu trendova i dinamike na lokalnom tržištu za sve povezane medicinske proizvode koji postoje na tržištu. Ovo omogućava našim partnerima jedinstven pogled na tržišta, viđen očima našeg obučenog i iskusnog osoblja, a ipak predstavljen relevantnim, sažetim podacima. Stoga shvatamo da pristup tržištu nije tako jednostavna stvar kao procena održivosti proizvoda u nekom trenutku. To je zapravo kontinuirani proces, koji zahteva stalnu ponovnu procenu stvarnih podataka, koje analiziraju iskusni pojedinci. Ponosimo se metodama i alatima koje koristimo da prikupimo ove činjenice, filtriramo ih da dobijemo uvide, i predstavimo verodostojne rezultate. Takav potpuno informisan proces donošenja odluka omogućava strukturiranje organizacije i poslovnih modela na ekonomičan i efikasan način koji najbolje odgovara svim našim partnerima i njihovim poslovnim ciljevima. To je ključna prednost na putu ka razvoju tržišta.

Detaljnije
SKLADIŠTENJE I DISTRIBUCIJA

Obezbeđivanje brze i nesmetane isporuke je ključni aspekt u održavanju profesionalnog imidža naših partnera u zdravstvenoj industriji. To je osnovni aspekt puta ka pristupu tržištu i isporuci proizvoda. Medica Linea koristi sopstvenu distributivnu mrežu na teritoriji Republike Srbije kako bi obezbedila najviši standard koji je razvijan tokom poslednjih deset godina poslovanja. Kod nas će se vaši proizvodi uvek držati u ovlašćenom lancu snabdevanja pod stalnim nadzorom, čuvati u pravim uslovima, zaštititi od kontaminacije drugim proizvodima i isporučivati na pravu adresu u očekivanom vremenskom periodu.

Detaljnije
PROMO I PRODAJA

Uspešan prodor na tržište zdravstvene zaštite zahteva temeljnu osnovu. Prepoznajući ovo, okupili smo timove iskusnih ljudi koji aktivno rade na promociji i prodaji svih medicinskih proizvoda na terenu, od kojih je svaki tim specijalizovan za farmaceutske, kozmetičke ili medicinske proizvode. Na ovaj način možemo da predvidimo razvoj nepovoljnih tržišnih uslova pre nego što se oseti bilo koji stvarni efekat. A kada ih prevaziđemo, pružamo kontinuiranu podršku svim krajnjim korisnicima i uključenim zdravstvenim institucijama. To nam omogućava visok nivo tehničke kompetencije i veliko iskustvo, što nas je i izdvojilo od konkurencije. Ovo je kritičan aspekt onoga što radimo u ime naših klijenata.

Detaljnije
USLUGE

NAJNOVIJE VESTI
KONTAKTIRAJTE NAS

Medica Linea Pharm d.o.o. ima registovano sedište u Strahinjića bana 10 – dvorišna zgrada, Begrad, Srbija.

Komercijalne operacije se nalaze u okviru glavne filijale na adresi Strahinjića bana 10-dvorišna zgrada u Beogradu.

Skladišta se nalaze na posebnoj lokaciji na Novom Beogradu.

phone
e-mail
address
follow us

+381 66 888 09 78

office@medicalineapharm.rs

Strahinjića bana 10-dvorišna zgrada, Beograd