Search
NAŠ TIM

Tim Medica Linea Pharm čine  iskusni profesionalci iz više relevantnih oblasti. Svaki od njih pokazuje veoma uspešne rezultate na sveobuhvatnim projektima koji pre svega podrazumevaju potpunu podršku klijentima. Ali i komercijalizaciju, promociju, prodaju, kao i podršku pacijentima u obezbeđivanju pristupa specijalnim lekovima i korišćenju inovativnih medicinskih sredstava.

Vodeći MLP tim već decenijama podržava poslovni razvoj i pokretanje globalnih inovatora. Spisak partnera je dugačak i, između ostalog, uključuje kompanije kao što su: MSD, Novo Nordisk, Novartis, Abbvie, Johnson & Johnson, MD, Terumo, 3M, St. Jude, Abbot i dr.

Naš tim za terensku prodaju takođe uspešno sprovodi prodajne i marketinške aktivnosti, kako u medicinskoj oblasti tako i u komercijalnim kanalima. Posao se obavlja za velike farmaceutske kompanije i kompanije za proizvodnju medicinskih uređaja. Ali i u segmentu maloprodajnog tržišta za lekove koji se mogu nabaviti bez recepta i kozmetičke proizvode.

MENADŽMENT

Naš menadžerski tim zajedno ima preko 65 godina profesionalnog iskustva u zdravstvu.

Miloš Andrović

Miloš Andrović

Partner

Miloš Andrović donosi značajno iskustvo iz svog prethodnog pravnog i poslovnog konsultantskog rada, kao i iz inicijativa za pristup tržištu i regulativi, kako internih tako i eksternih, za nekoliko globalnih inovativnih proizvođača lekova. Tu spadaju MSD, Novo Nordisk i Novartis. Njegovo prethodno iskustvo obuhvata brojne projekte koje finansira EU u okviru balkanskog regiona, a odnose se na razvoj i strukturiranje regulative i sprovođenja zakona o konkurenciji. Radio je sa nekoliko advokatskih kancelarija i državnih organa u Srbiji, kao i na slučaju koji se vodio pred MKSJ-om.

Slobodanka Živković

Slobodanka Živković

DIRECTOR

Slobodanka Živković više od 25 godina u Srbiji vodi velike veletrgovinske firme iz oblasti zdravstvene zaštite. Njeno prethodno iskustvo uključuje poziciju komercijalnog menadžera kompanija Pharmanova, pre nego što se pridružila menadžerskom timu kompanije Phoenix Pharma, kao lice odgovorno za upravljanje logistikom i skladišnim kapacitetima za najveću veletrgovinu u širem regionu. Deo je uspešnih timova koji pružaju podršku međunarodnim klijentima u skladu sa propisima EU i domaćim zahtevima, obezbeđujući da lanac snabdevanja bude siguran, efektivan i efikasan u korist naših klijenata, kupaca i krajnjih pacijenata.

Dušan Perkić

Dušan Perkić

Director of Medical Device Department

Dušan Perkić stekao je bogato iskustvo u radu sa raznim velikim, svetskim proizvođačima na srpskom tržištu, dvadeset godina radeći u oblasti medicinskih uređaja. Tokom karijere, radio je sa istaknutim proizvođačima, od kojih su neki Johnson i Johnson, St. Jude i BBraun, u više različitih specijalnosti medicine, poput endovaskularne hirurgije, kardiohirurgije i opšte hirurgije.