Search

Blog

Medica Linea Pharm / News  / Podrška pacijentima sa reumatoidnim artritisom
Reumatoidni artritis

Podrška pacijentima sa reumatoidnim artritisom

Podrška pacijentima sa reumatoidnim artritisom u saradnji sa Insititutom za Reumatologiju Srbije („IRS“) za vreme pandemije uzrokovane COVID-19 virusom.

U skladu sa okolnostima izazvanim širenjem COVID-19 virusa na teritoriji Republike Srbije, a u kontekstu Odluke Vlade RS o proglašenju vanrednog stanja („Službeni glasnik RS”, broj 29/20) te merama za sprečavanje širenja pandemije kontinuirano donošenih od strane Kriznog štaba, MEDICA LINEA PHARM je kao društveno odgovoran učesnik na tržištu i u zdravstvenom sistemu RS, podržao molbu IRS za obezbeđivanje terapije ugroženim hroničnim pacijentima sa reumatoidnim artritisom.

Naši zaposleni su, razumevajući okolnosti vremena i potreba, u periodu od aprila 2020. godine do februrara 2021. godine dodatnim angažovanjem obezbedili blagovremeno dostupnost terapije pacijentima.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim kolegama i saradnicima, kao i upravi i zdravstvenim radnicima IRS, na velikom trudu i naporu bez kojeg ovakav jedan humanitarni i društveno odgovoran projekat ne bi bio moguć.

No Comments

Leave a Reply