Search
KOZMETIKA I OSTALO

Medica Linea podržava proizvođače ne samo farmaceutskih i medicinskih sredstava, već i svih drugih medicinskih proizvoda. Bilo da se radi o kozmetici, suplementima ili dezinficijensima, mi znamo šta znači razvijati tržište.

Predstavljamo proizvođače visokokvalitetnih proizvoda iz oblasti kozmetike i dezinficijensa koji su krajnjim korisnicima lako dostupni u široj maloprodajnoj mreži. U tom pogledu, Medica Linea trenutno je poslovni partner sa kompanijama Dr. Grandel i Rilastil, za ceo asortiman njihove kozmetike. Naša potraga za jedinstvenim i inovativnim proizvodima dovela je i do jedinstvenog partnerstva širom teritorije Srbije sa proizvođačem jedinstvenog dezinficijensa – Zoono.

Naši partneri poverili su nam kompetno upravljanje poslovanjem, prodajom i marketinškom strategijom ovih kvalitetnih proizvoda na srpskom tržištu. Stoga nije iznenađenje da smo u stanju da omogućimo sve međusobno povezane usluge neophodne za postizanje zajedničkih poslovnih ciljeva. I da ih rado podelimo sa partnerskim kompanijama.

Za katalog dostupnih medicinskih proizvoda, molim Vas kliknite ovde.

NAŠI PARTNERI