Search
Skladištenje i distribucija – Medica Linea Pharm
11342
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-11342,eltd-core-1.3.1,woly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-standard-disable-transparency,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
SKLADIŠTENJE I DISTRIBUCIJA

Medica Linea Pharm pruža usluge distribucije u svim kanalima prodaje, kao i potrebno skladištenje. Posebno smo iskusni i posvećeni brzom isporučivanju medicinskih proizvoda za bolnice. Možete biti sigurni da su u osnovi čitavog ovog procesa strogo poštovanje svih lokalnih propisa uz propratne dobre distributivne prakse. Kod nas će se vaši proizvodi uvek držati u ovlašćenom lancu snabdevanja pod stalnim nadzorom i čuvati u pravim uslovima. Zaštiti ćemo ih od kontaminacije drugim proizvodima. Konačno, isporučićemo ih na pravu adresu u očekivanom vremenskom periodu. 

PROPISI, PROPISI, PROPISI

Ono što radimo u Medica Linea Pharm shvatamo krajnje ozbiljno. Osiguranje bezbednosti isporučenih proizvoda sprečavanjem oštećenja i kontaminacije je od ključne važnosti za nas, a neophodno za sve pacijente. Budite uvereni da kada to radimo, radimo kako treba.

Medica Linea poseduje sva neophodna odobrenja za distribuciju na veliko lekova i medicinskih sredstava, koja izdaje nadležni nacionalni organ – Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. I ne samo to, već idemo i korak dalje kako bismo ispunili revidirane zahteve naših klijenata. Iz tog razloga se u potpunosti pridržavamo svih zahteva dobre distributivne prakse u EU.

Distribucija nam je jednako važna poslovna aktivnost kao i integrisano upravljanje lancem snabdevanja farmaceutskim proizvodima i medicinskim sredstvima. Medicinskim proizvodima se rukuje, čuvaju se i distribuiraju s najvećom mogućom pažnjom i odgovornošću. U svim procesima je evidentno duboko razumevanje toga na koji način možemo da na njih utičemo. Uzimajući u obzir naše direktno učešće u svim aspektima nabavke, kupovine, uvoza, skladištenja, distribucije i transporta. Kao i (prema potrebi) ponovnog pakovanja, ponovnog etiketiranja, dokumentovanja i vođenja evidencije. Koraci predostrožnosti u vidu politika praćenja se neprekidno preduzimaju i procenjuju kako bi se ispunili regulatorni zahtevi. Ali i svi uslovi dogovoreni sa našim partnerima. Takav zajednički pristup sa partnerima u lancu snabdevanja sprovodi se u cilju borbe protiv distribucije lažnih farmaceutskih i medicinskih proizvoda.

Naše osoblje i kolege uključeni u distributivne aktivnosti poseduju visok nivo znanja o lokalnim regulatornim zahtevima, zahtevima dobre distributivne prakse. Kao i poznavanje generalnog sistema preferencija. Omogućavanje takvog obrazovanja i ulaganje resursa u naše zaposlene osigurava pouzdan i kompetentan tim onih koji rukuju vašim proizvodima.