Search
Regulativa i bezbednost – Medica Linea Pharm
11317
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-11317,eltd-core-1.3.1,woly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-standard-disable-transparency,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
REGULATIVA I BEZBEDNOST

Podržavamo partnerske kompanije u svim zahtevima za odobravanje, trgovinu i promociju farmaceutskih i medicinskih proizvoda u Srbiji i regionu.

 

Ulazak na novo tržište, sa svim njegovim pravilima i propisima, može biti zastrašujuće za svakog proizvođača. Želimo da vam to maksimalno olakšamo.

Pripremamo sve potrebne vrste prijava, kako za lekove tako i za medicinska sredstva. Na taj način, Medica Linea pomaže partnerima da razviju regulatornu strategiju za nove i postojeće proizvode. A sve to kako bi osigurali najbrži put i proboj na tržištu. Na osnovu potreba naših partnera, sastavljamo, objavljujemo i proveravamo dosijee u formatu eCTD i NeeS/VNeeS. Medica Linea ima sve potrebne kapacitete da u ime partnerskih kompanija preuzme sav potreban posao usklađivanja sa zakonskim propisima.

Medica Linea Pharm odgovorna je za veliki broj odobrenja za stavljanje u promet, i mi u potpunosti razumemo usaglašavanje sa propisima i regulatorne zahteve koji su potrebni našim partnerima kao nosiocima dozvole.