Search
Prostorije – Medica Linea Pharm
11309
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-11309,eltd-core-1.3.1,woly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-standard-disable-transparency,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
PROSTORIJE

Medica Linea Pharm ima registrovano sedište u Strahinjića bana 10 – dvorišna zgrada, Beograd, a glavna kancelarija nalazi se u Strahinjića Bana 10a, Beograd. Skladišni prostori se nalaze u Zemunu u Beogradu.

KANCELARIJA

Glavna kancelarija nalazi se u ulici Strahinjića Bana 10a, u centru glavnog grada Srbije, Beograda.

Srž naše organizacije smeštena u srcu grada jer se u kancelariji vrše sve komercijalne, logističke, poslovne i prodajne aktivnosti.

Kancelarija je dostupna za kontakt svakog radnog dana od 08:00 do 16:00 CET.

SKLADIŠTE

Organizacijom procesa distribucije upravlja se u skladu sa lokalnim pravilima i propisima. U našoj potrazi za stalnim usavršavanjem, ovo je samo početak. Svaki proces je dizajniran u skladu sa svim važećim standardima i potrebama naših klijenata, i zaokružen efikasnošću koja karakteriše sve aspekte poslovanja Medica Linea Pharm. Kvalitet i usaglašenost sa zakonskim propisima naših skladišta ocenjuju najveće svetske kompanije sa kojima sarađujemo.

Kontinuirano praćenje znači da svaki dan predstavlja novu priliku za primenu novih ili poboljšanje postojećih smernica, a sve u cilju stvaranja pouzdane i efikasne mreže za skladištenje i distribuciju za naše partnere.

NOTICE - CHANGE OF HEAD OFFICE

Dear,

Please be informed that Medica Linea Pharm doo changed seat address.

Our new address:

MEDICA LINEA PHARM DOO

St.Strahinjica Bana 10 (dvorišna zgrada),

11000 Beograd-Stari Grad

Address of the warehouse remains unchanged i.e. Ugrinovacki put 25 br. 42

All contacts, phone numbers and e-mails of Medica Linea Pharm doo employees remain the same.

Best regards,

Medica Linea Pharm doo