Menu

DR. GRANDEL je kozmetika za negu kože. Napravljenja po nemačkoj recepturi. U svojoj dugogodišnjoj tradiciji, još od davne 1947. DR. GRANDEL kombinuje inovativne naučne metode sa profesionalnim znanjem i na taj način garantuje najviši kvalitet kozmetičkih proizvoda u efeikasnoj nezi kože.

Pogledaj sve proizvode

 

Natures Aid, dodaci ishrani, se proizvode u Velikoj Britaniji u najsavremenijem proizvodnom pogonu po GMP (Good Manufacturing Practice) i MHRA (The Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency) standardima. Kvalitet potiče od najfinijih sirovina poreklom od proverenih i odobrenih dobavljača iz celog sveta. Svaki preparat podleže seriji od 21 ispitivanja svaki put nakon proizvodnje. Nijedan preparat nije testiran na životinjama. Većina proizvoda je pogodna za vegane i vegeterijance. Natures Aid dodaci ishrani brinu o zdravlju i vitalnosti cele porodice. Mnogi preparati su dobitnici prestižnih nagrada ( www.naturesaid.co.uk ) i prodaju se u preko 50 zemalja širom sveta.
Natures Aid, ekspert za prirodni put do zdravog organizma još od 1981.godine.

Pogledaj sve proizvode

Paradox je razvijen u saradnji sa Katedrom za biomedicinske nauke koja je ocenjena najvišom ocenom u Velikoj Britaniji. Nakon 20 godina iskustva u lečenju pacijenata, Dr Geoff Hayhurst je primetio da mnogi od njih imaju vrlo malo poboljšanja ili nimalo od Omega 3 suplemenata lošeg kvaliteta. Zato je Paradox tokom 50 godina naučnog istraživanja uspeo dabude proizveden kao potpuno prirodan i čistOmega suplement, kvaliteta bez konkurencije. Mešanjem Omega masnih kiselina i moćnih antioksidanasa kako iz arktičke tako i iz mediteranske dijetalne ishrane Paradox je napravljen da obezbedi sve ono što je potrebno za zdravlje koje Omega suplement treba da ima.

„Nova generacija Omega“
Dr Geoff Hayhurst

„Od kada koristim Paradox, poboljšanje je dramatično, sve što mogu da kažem
je, voleo bih da sam naišao na Paradox Oil pre mnogo godina!
Hvala Paradox“
A. Parker

Pogledaj sve proizvode