Search
Podrška pacijentima sa reumatoidnim artritisom – Medica Linea Pharm
11158
post-template-default,single,single-post,postid-11158,single-format-standard,eltd-core-1.3.1,woly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-header-standard-disable-transparency,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Medica Linea Pharm / News  / Podrška pacijentima sa reumatoidnim artritisom
Reumatoidni artritis

Podrška pacijentima sa reumatoidnim artritisom

Podrška pacijentima sa reumatoidnim artritisom u saradnji sa Insititutom za Reumatologiju Srbije („IRS“) za vreme pandemije uzrokovane COVID-19 virusom.

U skladu sa okolnostima izazvanim širenjem COVID-19 virusa na teritoriji Republike Srbije, a u kontekstu Odluke Vlade RS o proglašenju vanrednog stanja („Službeni glasnik RS”, broj 29/20) te merama za sprečavanje širenja pandemije kontinuirano donošenih od strane Kriznog štaba, MEDICA LINEA PHARM je kao društveno odgovoran učesnik na tržištu i u zdravstvenom sistemu RS, podržao molbu IRS za obezbeđivanje terapije ugroženim hroničnim pacijentima sa reumatoidnim artritisom.

Naši zaposleni su, razumevajući okolnosti vremena i potreba, u periodu od aprila 2020. godine do februrara 2021. godine dodatnim angažovanjem obezbedili blagovremeno dostupnost terapije pacijentima.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim kolegama i saradnicima, kao i upravi i zdravstvenim radnicima IRS, na velikom trudu i naporu bez kojeg ovakav jedan humanitarni i društveno odgovoran projekat ne bi bio moguć.

No Comments

Leave a Reply

NOTICE - CHANGE OF HEAD OFFICE

Dear,

Please be informed that Medica Linea Pharm doo changed seat address.

Our new address:

MEDICA LINEA PHARM DOO

St.Strahinjica Bana 10 (dvorišna zgrada),

11000 Beograd-Stari Grad

Address of the warehouse remains unchanged i.e. Ugrinovacki put 25 br. 42

All contacts, phone numbers and e-mails of Medica Linea Pharm doo employees remain the same.

Best regards,

Medica Linea Pharm doo