Menu

 

 

MEDICA LINEA PHARM d.o.o. je kompanija za promet na veliko farmaceutskim proizvodima.

Poverenje su nam ukazali svi domaći i neki od najvećih svetskih proizvođača lekova, prepoznajući u nama sigurnog partnera koji može da obezbedi kvalitetno i kontinuirano snabdevanje svih svojih klijenata.

Mogućnost brzog reagovanja i prilagođavanja novim uslovima poslovanja odlika su MEDICA LINEA PHARM d.o.o. od samog osnivanja. Upotrebom fleksibilnih poslovnih rešenja prevazilazimo  sve izazove i prepreke koji moderni tržišni uslovi postavljaju pred nas.

Trudimo se da razumemo želje i potrebe svojih partnera, kako kupaca tako i dobavljača. Poštujemo međusobne razlike, visoke etičke i profesionalne standarde, u cilju postizanja zajedničkog uspeha.

Naš cilj i vizija

Aktivno učešće u snabdevanju tržišta humanim lekovima, medicinskim sredstvima, dijetetskim i kozmetičkim prozvodima.

Razvoj baziramo na kontinuiranom praćenju najnovijih zbivanja u farmaceutskoj delatnosti uz stalnu usredsređenost i razumevanje potreba naših kupaca, uz tendenciju stalnog poboljšanja kvaliteta usluge.

Naša vizija usmerena je u pravcu postavljanja standarda modernog poslovanja u skladištenju, distribuciji, prodaji i zastupanju . Naši partneri u nama mogu pronaći sigurnog partnera koji svojim načinom rada može zadovoljiti sve njihove potrebe.