Search
Medicinska sredstva – Medica Linea Pharm
11327
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-11327,eltd-core-1.3.1,woly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-standard-disable-transparency,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
MEDICINSKA SREDSTVA

Medicinska sredstva predstavljaju novu i dinamičnu komponentu poslovanja kompanije Medica Linea Pharm. Od svog osnivanja 2018. godine do danas, odeljenje se neprekidno razvija i proširuje, kako u pogledu novih partnerskih kompanija, tako i već postojećih. Uz brz tempo i reagovanje na promene na terenu, naš tim za medicinske uređaje odlikuje više od pola veka kumulativnog iskustva.

Nudeći „sve na jednom mestu” rešenje za proizvođače, Medica Linea garantuje potpunu posvećenost svojim partnerima, nudeći podršku u svakom koraku procesa razvoja na tržištu. Oduvek smo verovali u pružanje najbolje moguće usluge. Cilj nam je da osiguramo da inovativni proizvodi, izrađeni po najvišim standardima kvaliteta, dođu do onih pacijenata kojima su najpotrebniji. Svi zajedno delimo istu viziju da poboljšamo naše društvo unapređivanjem naše zdravstvene zaštite jednim po jednim proizvodom. Naši partneri i klijenti uživaju izuzetnu uslugu i sigurnu dostavu.

Naše odeljenje je specijalizovano za više polja proizvoda. Tu spadaju interventni sistemi u kardiologiji, radiologiji i onkologiji, laboratorijska dijagnostička oprema, kardiovaskularna nega i laparoskopska hirurgija.

 Za katalog dostupnih medicinskih proizvoda, molim Vas kliknite ovde.

NAŠI PARTNERI

NOTICE - CHANGE OF HEAD OFFICE

Dear,

Please be informed that Medica Linea Pharm doo changed seat address.

Our new address:

MEDICA LINEA PHARM DOO

St.Strahinjica Bana 10 (dvorišna zgrada),

11000 Beograd-Stari Grad

Address of the warehouse remains unchanged i.e. Ugrinovacki put 25 br. 42

All contacts, phone numbers and e-mails of Medica Linea Pharm doo employees remain the same.

Best regards,

Medica Linea Pharm doo