Search
Kozmetika i ostalo – Medica Linea Pharm
11337
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-11337,eltd-core-1.3.1,woly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-standard-disable-transparency,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
KOZMETIKA I OSTALO

Medica Linea podržava proizvođače ne samo farmaceutskih i medicinskih sredstava, već i svih drugih medicinskih proizvoda. Bilo da se radi o kozmetici, suplementima ili dezinficijensima, mi znamo šta znači razvijati tržište.

Predstavljamo proizvođače visokokvalitetnih proizvoda iz oblasti kozmetike i dezinficijensa koji su krajnjim korisnicima lako dostupni u široj maloprodajnoj mreži. U tom pogledu, Medica Linea trenutno je poslovni partner sa kompanijama Dr. Grandel i Rilastil, za ceo asortiman njihove kozmetike. Naša potraga za jedinstvenim i inovativnim proizvodima dovela je i do jedinstvenog partnerstva širom teritorije Srbije sa proizvođačem jedinstvenog dezinficijensa – Zoono.

Naši partneri poverili su nam kompetno upravljanje poslovanjem, prodajom i marketinškom strategijom ovih kvalitetnih proizvoda na srpskom tržištu. Stoga nije iznenađenje da smo u stanju da omogućimo sve međusobno povezane usluge neophodne za postizanje zajedničkih poslovnih ciljeva. I da ih rado podelimo sa partnerskim kompanijama.

Za katalog dostupnih medicinskih proizvoda, molim Vas kliknite ovde.

NAŠI PARTNERI

NOTICE - CHANGE OF HEAD OFFICE

Dear,

Please be informed that Medica Linea Pharm doo changed seat address.

Our new address:

MEDICA LINEA PHARM DOO

St.Strahinjica Bana 10 (dvorišna zgrada),

11000 Beograd-Stari Grad

Address of the warehouse remains unchanged i.e. Ugrinovacki put 25 br. 42

All contacts, phone numbers and e-mails of Medica Linea Pharm doo employees remain the same.

Best regards,

Medica Linea Pharm doo