Search
Istraživanje i analiza tržišta – Medica Linea Pharm
11322
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-11322,eltd-core-1.3.1,woly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-standard-disable-transparency,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
ISTRAŽIVANJE I ANALIZA TRŽIŠTA

U Medica Linea Pharm ponosimo se kvalitetom informacija koje naš iskusni tim može da prikupi, obradi i primeni. Naši partneri uvek mogu da računaju da će dobiti relevantne i sažete podatke. To su pre svega informacije koje tačno odražavaju tržišne uslove u realnom vremenu.

Da bismo obezbedili najveći mogući povrat ulaganja, sprovodimo detaljnu analizu trendova na lokalnom tržištu za sve povezane medicinske proizvode. Ovaj metod osiguranja procesa donošenja odluka potkrepljenog informacijama, omogućava strukturiranje organizacionih i projektnih poslovnih modela na ekonomičan i efikasan način. Uslugu pružamo kako našim postojećim, tako i potencijalnim klijentima. Za one koji ulaze na nepoznatu teritoriju, ovo može biti prekretnica.

Trendovi i potrebe zdravstvenih radnika i pacijenata kao krajnjih korisnika koji se kontinuirano razvijaju, u kombinaciji sa neprestano promenljivom prirodom regulatornih izmena i drugih zahteva na lokalnom tržištu, znače da posmatranje šire slike nije samo prednost, već i nužnost. Uspeh zavisi od mogućnosti praćenja učesnika na tržištu, njihovih aktivnosti i predviđenih poslovnih planova.

Upravo u tom pogledu MEDICA LINEA je dragocena prednost kako za postojeće tržišne igrače, tako i za one koji žele da pristupe tržištu Srbije i regiona Balkana.

Budite uvereni da mi u Medica Linea Pharm donosimo odluke na osnovu iskustva, činjenica i brojki.

NOTICE - CHANGE OF HEAD OFFICE

Dear,

Please be informed that Medica Linea Pharm doo changed seat address.

Our new address:

MEDICA LINEA PHARM DOO

St.Strahinjica Bana 10 (dvorišna zgrada),

11000 Beograd-Stari Grad

Address of the warehouse remains unchanged i.e. Ugrinovacki put 25 br. 42

All contacts, phone numbers and e-mails of Medica Linea Pharm doo employees remain the same.

Best regards,

Medica Linea Pharm doo