Menu

DR. Grandel – Dodir savršenstva

DR. Grandel je linija kozmetičkih proizvoda za negu kože. Napravljenja po nemačkoj recepturi, sadrži isključivo prirodne preparate. U svojoj dugogodišnjoj tradici, još od davne 1947. DR. Grandel kombinuje inovativne naučne metode sa profesionalnim znanjem i na taj način garantuje najviši kvalitet kozmetičkih proizvoda u efeikasnoj nezi kože.

Kompaniju je 1947 osnovao dr Feliks Grandel u Augsburgu u Nemačkoj. Kompanija DR. Grandel važi za međunarodnog lidira na tržištu u oblasti ekskluzivne premium kozmetike.

DR. Grandel kozmetika je prepoznatljiva po svojim balgotvornim svojstvima koja odgovara svim tipovima kože – suvoj, normalnoj i kombinovanoj koži.

Zbog svoje specifične recepture, DR. Grandel je kozmetika koju mogu koristiti gotovo sve generacije. Pogoduje koži u 20-tim, 30-tim, ali i u zrelijim godinama.

Visoki zahtevi modernog društva, užurbanost i stres, sastavni su deo svakodnevice koji uništavaju prirodnu otpornost našeg tela, sve vreme oštećujući lepotu kože i ubrzavajući proces starenja.

Starenje kože se ne može zaustaviti, ali se primenom pravilnih tehnika i metoda za negu kože može znatno usporiti. Danas su neinvazivne opcije podmlađivanja raznolike, pa se nudi veliki broj načina za borbu protiv starenja, bez podvrgavanja hirurškom zahvatu.

Proces starenja se danas znatno ubrzava zbog stresnog načina života, ali i spoljašnjih faktora, kao što su zagađenje vazduha i nezdrava ishrana. Koncentracija elastina i kolagena (koji su zaslužni za elastičnost i jedrinu kože) se vremenom smanjuje zbog pomenutih faktora, pa se mladolik izgled kože gubi.

Savremni pristup izrade i specifično kombinovanje sastojaka DR. Grandel kozmetike, posebno je namenjen osobama kojima je koža izgubila elastičnost, ali je odličan izbor za sve koji žele da dubinskom hidratacijim uspore staranje kože.

Čast nam je i veliko zadovoljstvo da vam predstavimo najnoviju liniju kozmetičkih proizovoda na našem tržištu – DR. Grandel.

BEAUTYGEN – Za podmlađivanje i obnavljanje kože

HYDRO ACTIVE – Za dubinsku hidrataciju kože

NUTRY SENSATION – Za regeneraciju, ishranu kože i učvršćivanje konturu

ČISTAČI – Preparati za čišćenje namenjeni svim tipovima kože

AMPULE – Aktivni koncentrat u ampulama za lepši izgled kože